سرپرست وزارت دفاع: معادن کشور روزانه به 700 تن مواد منفجره نیاز دارند مخبر: اجرای سازوکار‌ هرمز، مستقل از تضمین نظامی آمریکاست هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد روایت پزشکیان از دیدارش با رهبر انقلاب/ تاکید رهبری بر چه بود؟ عراقچی خطاب به مقامات آمریکایی: مراقب اخبار و اطلاعات جعلی باشید صادرات نفت ما را متوقف کنند نفت آن‌ها را تا باب‌المندب متوقف می کنیم بقایی: ترمیم زیست‌بوم دریایی، باید بخشی از ترتیبات آتی تنگه هرمز باشد سردار نقدی: فعلا می توانیم با موشک جنگ را اداره کنیم سردار نقدی: رسانه‌های غربی مانع بازتاب دیدگاه‌های ایران می‌شوند محسن رضایی: ایران و پاکستان عقبه راهبردی یکدیگر هستند درخواست ژاپن از ایران برای کمک به کاهش تنش در باب المندب تکذیب پرواز بالگرد آمریکایی در محدوده قشم ادعای مرندی: ترامپ در حال تدارک حمله برق‌آسا به ایران است نخستین پیام محسن رضایی پس از انتصاب به دبیری شعام: در عرصه خارجی اصل بر پاسخ فوری و قاطع به هرگونه تجاوز است محمد مخبر و محمد فروزنده به عضویت هیات عالی نظارت مجمع تشخیص درآمدند

سرپرست وزارت دفاع: معادن کشور روزانه به 700 تن مواد منفجره نیاز دارند

مجید ابن‌الرضا سرپرست وزارت دفاع با اشاره به نیاز روزانه 700 تنی معادن کشور به مواد ناریه گفت:آماده واردات ناریه هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 August 13
کد خبر: ۳۱۵۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار «سید مجید ابن‌الرضا» روز پنجشنبه در دیدار با استاندار خراسان رضوی اظهارکرد: برای هر امکانی که بتواند واردات مواد ناریه را انجام دهد، مشکلی نداریم و مجوزهای لازم را صادر می‌کنیم، اما این موضوع نکاتی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: با این حال برای واردات مواد ناریه و تأمین نیاز معادن، وزارت دفاع آمادگی دارد همکاری لازم را انجام دهد و برای حل این مشکل ظرفیت خود را به کار بگیرد.

سرپرست وزارت دفاع با اشاره به موضوع ترخیص مواد ناریه اظهار کرد: درباره ترخیص 24 ساعته مواد ناریه از گمرک هماهنگی‌های لازم را انجام داده‌ و تلاش می‌کنیم مواد واردشده بدون معطلی و با رعایت نظارت‌های لازم، ترخیص و در محل مورد نیاز استفاده شود.

وی با اشاره به ویژگی‌های خاص این استان در میزبانی از زائران اظهار کرد: خراسان رضوی ظرفیت‌های ویژه‌ای دارد و خدمت‌رسانی در ایام زیارتی شهادت امام رضا(ع) کار سختی است.

ابن الرضا بیان کرد: در ایام اربعین نیز ویژگی‌های خاص خراسان رضوی را در نظر می گیریم و حتی قرارگاه اربعین را در مشهد مستقر کردیم.

سرپرست وزارت دفاع گفت: خراسان رضوی نسبت به استان‌های دیگر ویژگی‌هایی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد و استاندار این استان عملاً با مجموعه‌ای از مسئولیت‌های متفاوت مواجه است.

2 هزار تریلر جهت حمل سنگ آهن در سنگان تردد می‌کنند

استاندار خراسان رضوی نیز در این دیدار با اشاره به شرایط اقتصادی کشور اظهار کرد: جنگ ما دیگر جنگ اقتصادی است و وقتی آمریکایی‌ها ما را محاصره می‌کنند، هدفشان وارد کردن فشار اقتصادی است.

غلامحسین مظفری افزود: در حوزه اقتصادی آسیب‌پذیریم و اگر کمبود مواد ناریه در استان ادامه پیدا کند، نه‌تنها خودمان با بحران جدی مواجه می‌شویم، بلکه این مسئله حتماً بر کشور نیز اثر می‌گذارد.

وی با بیان اینکه اولویت اصلی استان، تأمین مواد ناریه و جلوگیری از توقف فعالیت معادن است، افزود: برای ما اصل موضوع این است که مواد ناریه وارد شود و به دست معادن، به‌ویژه معادن سنگان برسد و درباره نحوه واردات و ترخیص اصراری نداریم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی و ضرورت تکمیل زنجیره تولید گفت: اکنون روزانه حدود 2 هزار تریلی فقط در سنگان جهت حمل سنگ آهن تردد می‌کنند و علاوه بر آن حمل‌ونقل ریلی نیز در حال انجام است.

وی افزود: هزینه‌های جاده، تلفات و خسارت‌های این حجم جابه‌جایی بالاست و باید حداقل دو گام جلوتر برویم، سنگ را به کنسانتره تبدیل کنیم و در مراحل بعدی زنجیره را در همین منطقه توسعه دهیم.

مظفری همچنین بر ضرورت بازنگری در آمایش سرزمین تأکید کرد و گفت: تجربه نشان داده است که به آمایش سرزمینی موجود، عمل نکرده‌ایم و باید آن را بازنگری کنیم.

وی گفت: شرق کشور و خراسان رضوی را ندیده‌ایم و همه‌چیز را در مرکز کشور متمرکز کرده‌ایم، در حالی که نیمه غربی و شرقی کشور از نظر سرمایه‌گذاری، مزیت‌های سرزمینی و میزان آسیب‌پذیری تفاوت‌های بسیار جدی دارند.

استاندار خراسان رضوی افزود: اگر نقشه کشور را از وسط تا کنیم، نیمه غربی بیش از 200 نماینده و نیمه شرقی حدود 70 نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد و تراکم جمعیتی نیز بر تصمیم‌گیری‌های سرزمینی اثر گذاشته است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های خراسان رضوی برای همکاری با افغانستان و توسعه زنجیره‌های معدنی اظهار کرد: می‌توانیم از ظرفیت‌های مشترک با افغانستان استفاده کنیم و در حوزه صنعت و معدن نیز توسعه زنجیره‌ها را دنبال کنیم.

مظفری گفت: همچنین در همه شهرهای استان خراسان رضوی، پساب تصفیه‌شده در حال برگشت برای استفاده در صنعت است. بخشی از این موضوعات نیز با توجه به گستردگی ظرفیت‌های وزارت دفاع می‌تواند با همکاری این وزارتخانه دنبال می‌شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار